8 Mayıs 2013 Çarşamba

Farming Simulator 2008 - Portable Oyun


Farming Simulator | Portable Oyun | 43.05 Mb


Yeni özellikler ve gelişmeler birçok ünlü çiftçi simülatörü devamı.Sen kendi işlerini başlayacak yeni çiftçi gibi konuşuyorsun.Hasat ve yeni ürün işlenmesi için tercih oyuncu için pek çok araç ve tarımsal ekipman.Kariyer modunda, oyuncuya sahip orijinal çiftlik eski, modası geçmiş teçhizat ile donatılmış olduğunu alır.Artık, araç filo artırmak ve çiftlik yönetebilirsiniz başarılı bir çiftçi için.
Bu tür alanlar, ekim ve hasat plowing olarak tarım faaliyetleri, en başarılı başlangıç sonra, çiftlik ve kalkınması için mali yardım alacak.Bize satın almak için bayi ziyaret edin, veya eski araç satışı yeni.Oyuncu 7 traktör, birleştirmek mevcut seçim Açık harvesters ve tarım makineleri gibi plows 4 20'den fazla tür seeders tuşuna basın. Corporation AGCO, iyi markalar Fendt bilinen, bu şirketten traktör ve harvesters birçok marka kontrol edebilirsiniz sahibi ile işbirliği sayesinde. Ayrıca, Pöttinger Landtechnik işbirliği oyuncu bu şirketin orijinal ekipman kullanım sağlar.Bu makine ve donanımları, yeterli değil, ek bir araç, donanım, ağ çeşitli değişiklikler çok sayıda seçebilirsiniz.
Hava koşullarının çeşitli ek Landwirtschafts In-Simulator 2009 sunan birçok farklı misyonlar gibi gece gündüz gerçekçi bir değişim.



4 yorum: